Porta

burkolatok besorolás

Ellenőrizze a csillagok számát a kiválasztott felületnél.

A Porta osztályozás során számos csoportot vettünk figyelembe, ahogy a csoportokba való besorolás a felületminőség alapján történik, úgy mint a tartósság és a külső hatásokkal szembeni ellenállás kulcsfontosságú tényezője. Reméljük, hogy besorolásunk segít a legjobb döntés meghozatalában és az optimális kiválasztásban. Minden bemutatott terméknél tájékoztatjuk Önt az alkalmazott furnér osztályozásáról.

ECONOMIC

Ez az osztály a minőség és az ár ideális kombinációja.

STANDARD

A Porta osztályozása hosszú távú használatot biztosít háztartási körülmények között.

Beltéri akril festék

STANDARD PLUS

A kiterjesztett STANDARD osztály, amelyet a kopásállóság és a nedvességállóság fokozott paraméterei jellemeznek.

Portadecor, Portasynchro 3D, Portacortex, Super Matt

PREMIUM

Osztály, amely ideálisan ötvözi az esztétikát és a kiváló funkcionális minőséget; javasolt felhasználása lakásokban és irodahelyiségekben.

Portador, UV-akrilfesték, Természetes Standard, Természetes Szatén, Természetes Select, Kültéri akrilfesték, Kültéri vizes festék

PROFESSIONAL

Osztály, amely ötvözi az állandó funkcionalitást az eleganciával, ahol az ajtók közvetlenül ki vannak téve a kültéri tényezők hosszú távú hatásainak; szállodákban, közművekben és irodahelyiségekben javasolt a használat.

CPL HQ, Poliészter festék, Portaperfect 3D, PCV-laminált acéllemez

EXTREME

Egy osztály olyan paraméterekkel, amelyek biztosítják az intenzíven használt ajtók védelmét, ilyen típusú furnérral biztosítva. Nagy személyforgalmú területekre készült, ahol minden nap emberek ezrei lépnek be az ajtón.

CPL 0,7, HPL, rozsdamentes acél

Detailed finish data.

 

Az Ön egyedi igényeinek megfelelve és az európai szabványoknak megfelelően kidolgoztuk a felület típusok osztályozását, figyelembe véve a különböző külső tényezőket, amelyek közvetlenül befolyásolják az ajtófelületek tartósságát és élettartamát. Az osztályozás az alábbi tényezőkön alapult, amelyek hatással vannak az ajtókra és a furnérozott felületekre a napi használat során:

ABRASION

A kopás elkerülhetetlen bármely ajtó használata során. Az ajtók minden nap ki vannak téve többszörös dörzsölésnek és/vagy apró ütközéseknek olyan személyek által, akik áthaladáskor gyakran tartanak a kezükben, dokumentumokat vagy személyes tárgyakat, amelyek akadályozzák vagy megnehezítik az ajtók megfelelő használatát. Az ajtólap felületének ellen kell állnia a gyermekek játékainak, valamint az otthoni háziállatok gyakran nem kímélik az ajtókat, amikor a gazdájuk érkezésére számítanak.

HUMIDITY

A magas páratartalmú levegőnek való közvetlen kitettség befolyásolja a fóliát és annak ellenállása garantálja a forma stabilitását és az egyenletes felületet az ajtó teljes használata során.

CLEANING
AGENTS

Az otthoni és munkahelyi takarítás során szükség van tisztítószerek használatára, ami nem lényegtelen az ajtófelület tartóssága szempontjából.

DAYLIGHT

Egy tényező, amely a színárnyalat változását idézi elő az ajtó használatánál hosszútávon. Kipróbáltuk Önnek az összes felülettípust és azt, hogy hogyan reagálnak a napfényre több éves használat után, és büszkén és meggyőződéssel kijelenthetjük, hogy az általunk kiválasztott ajtó fólia megoldások kiváló eredményeket érnek el a használat teljes időtartama alatt