Története – Porta

Rólunk

Jacek Sarnowski, a PORTA cég alapítója a kézműves hagyományokat tisztelő családból származik. Apja megtanította, hogy ha valamit el akar érni, akkor dolgoznia kell érte. Amikor gyermekként meglátott egy ezüst pisztolyt - egy játékot Colt & ndash; a kirakatban, meg akarta szerezni, és vissza akart menni a western idejébe. Bár a játék drága volt, sikerült összegyűjtenie a pénzt, de miután megvette a vágyott játékot, az álom varázsa eltűnt. A lényeg valójában nem a birtoklás volt, hanem a cél elérése. És ez a vonás az alkotás iránti szenvedéllyel, a folyamatos változás és fejlődés iránti igénnyel együtt lehetővé tette számára, hogy később olyan vállalatot hozzon létre, amely ma vezető szerepet tölt be a lengyel piacon az ajtók gyártásában.

1992

Amikor Jacek Sarnowski visszatért egy franciaországi útjáról, már rendelkezett üzleti tapasztalattal és tele volt ötletekkel és inspirációkkal. Tudta, hogy az otthon minden ember számára a legfontosabb hely a földön, a biztonság adja a megkönnyebbülést. És minden ház egy ajtóval kezdődik. Ez a gondolat ösztönözte őt a PORTA cég alapítására. Kezdetben, 1992 -ben a Wejherowo városhoz közeli Bolszewoban, az első üzemében legfeljebb 10 ember dolgozott. Today it's the main company's and Porta KMI Poland East branch's head office.

2000

A cég's alapítója, Jacek Sarnowski szerint a siker nem csak szerencse kérdése. Fontos a nyitott elme, egy üzleti ötlet, az emberekbe való befektetés és a minőség iránti igény. Az üzleti innovatív szemlélet gyorsan meghozta gyümölcsét, és 2000 -ben a fából készült ajtótokok modern gyára Elk városában lett - PORTA KMI System & ndash; megalapítva. - PORTA KMI System – has been established.

2001

Cégünk termékei egyre gyorsabban kezdték megnyerni a piacot. A gyártási technológiát folyamatosan korszerűsítették, és az Igazgatótanács intenzíven befektetett az új létesítményekbe és berendezésekbe. Alig egy évvel az Elk város első üzemének megnyitása után megalapították a második, fémtokokat gyártó Porta KMI Fém gyárat. 2001 áprilisában a Porta KMI Furnér Suwalkiban új, faipari termékeket gyártó vállalat lépett be a PORTA csoportba.

2003

Az emberek iránti tisztelet, akik összefogva alkotják a vállalat sikerét, a stabil fejlődés pillérei. 2003 júliusában, Aradon, Romániában megalakult a Porta KMI Romania srl., amely két évvel később hivatalosan is megnyitotta első gyárát. Alkalmazottaink nélkül ezt nem érhettük volna el.

2009

A modern és automatizált gyártási technológia mindig is fontos volt számunkra. Ennek köszönhetően nemcsak széles választékunkal különbözünk, hanem azzal a képességgel is, hogy a legegyedibb megrendeléseket is megvalósíthatjuk. 2009 novemberében létrehoztuk a PORTA KMI Furnér új ajtótok kirendeltségét Suwalkiban, és fejlesztettük a lehetőségeinket.

2011

A vállalat megalakulása óta a globális trendek követésére összpontosítunk, de a Lengyel fogyasztókkal és partnerekkel folytatott kommunikációra is. Ezért 2011 -ben létrehoztuk a blogporta.pl platformot mindazok számára, akik további információkat keresnek az ajtókról, inspirációkat és konkrét tanácsokat, amelyek egyértelműen elmagyarázzák a technikai kérdéseket is. A szakemberek és a saját kezűleg elintáző emberek számára létrehoztuk a dobrymontażysta.pl portált, amely nemcsak szilárd tudásbázis minden termékünkről, hanem a véleménycsere tere is.

2015

Ma a PORTA cég 5 ajtógyárból áll, amelyet havonta választanak 20 000 lengyel ház és lakás tulajdonosai. 1600 munkavállalót foglalkoztatunk, e nélkül a cég sikere nem lenne lehetséges. A vállalat innovatív ötleteknek, inspirációknak és változásoknak köszönhetően fejlődik. Folyamatosan keressük az új ajtó megoldásokat, amely minden álomotthon szíve - hisszük, hogy még sok minden áll előttünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a csapatunkba, de a fiatal Lengyel tervezők generációjába is. A Porta BY ME versenyen bemutathatják kreativitásukat és friss ötleteiket. Jacek Sarnowski az építész szakmáról álmodozott, mindig is lenyűgözte a teremtés és az alkotás. Nem'lett építész, de képes volt olyan céget építeni, amelynek stabil alapjai és kilátásai vannak a jövőben a további fejlődése.