;
NOWY WIZERUNEK PORTA DRZWI


Kedves Vásárlók!

Már több mint 20 éve, hogy a Porta KMI Lengyelország élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és a gyártásában. A cég folyamatosan követi a globális trendeket, tervezési és gyártási technológiákat. Sok éve már, hogy az a megtiszteltetés ér bennünket, hogy emberek millióinak finomítjuk és a lakítjuk át a beltereket. Mialatt átalakítjuk az otthonok belterét, ne felejtkezzünk el saját márkánkról sem. A változás ideje elérkezett. Az új logót, a PORTA jelképét, amely forradalmasítja és megalapozza a jövőnket, bemutatjuk katalógusunkban. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a PORTA a kiváló minőségű ajtók kiváló áron szinonímája legyen, és ugyanakkor megfeleljen a legmagasabb ipari szabványoknak is.

Az új logó tükrözi az ügyfeleinknek kínált minőséget: a kivitelezés stabilitását és a magas minőségű modern csomagolást. Ezek előfeltételei az elégedettségnek és a minőségnek. Szeretnénk, ha a logó hangsúlyozná a márka fiatalos és modernitását és megbízhatóságát. Célunk az, hogy a PORTA márka ábrázolása koherens legyen, így az ügyfelek felismerik az azonos márkát, függetlenül a helytől, ahol a vásárlás történt - függetlenül attól, hogy Lengyelországban vagy külföldön.

Az új katalógusban, amely tele van új ötletekkel, bemutatjuk Önnek a megújult PORTA márkát. Reméljük meg fogják szeretni.

Jacek Sarnowski
A Porta Csoport ElnökeZŁOTA JAKOŚĆ PORTA

Głosami konsumentów marka PORTA DRZWI w swojej kategorii uzyskała I miejsce w programie KONSUMENCKI LIDER JAKOŚCI 2013.

KONSUMENCKI LIDER JAKOŚCI 2013 to ogólnopolski, promocyjny program konsumencki. Jego celem jest wyłonienie, na podstawie zrealizowanych badań konsumenckich, najlepszych jakościowo, marek i produktów dostępnych na polskim rynku._______________________________________________________________________________________________________________________________________________
www.vertedrzwi.pl www.portacad.eu